face O twit youtube
15.06.2018
Gradonačelniče, politici nije mjesto u školi! - otvoreno pismo
Gradonačelniče, politici nije mjesto u školi! - otvoreno pismo

Poštovani gradonačelniče,nakon što ste na 12. sjednici Gradskog vijeća 28. svibnja odbili amandman Hrvatske narodne stranke o uključivanju Osnovne škole Mokošica u eksperimentalni program "Škola za život" vrijedan 300 tisuća...

Read more
29.05.2018
Za djecu Mokošice - 0 kuna
Za djecu Mokošice - 0 kuna

Odbijanjem amandmana kojim bi se omogućilo provođenje bolje obrazovanje i u Osnovnoj školi Mokošica dubrovački HDZ i njihovi partneri još jednom su dokazali da im dobrobit sugrađana nije bitna, već...

Read more
25.05.2018
Djeci Mokošice omogućimo „Školu za život"
Djeci Mokošice omogućimo „Školu za život"

Dubrovački HNS u rebalansu proračuna predlaže 300 tisuća kuna za provođenje kurikularne reforme u Osnovnoj školi Mokošica.

Read more
04.05.2018
Lažnim obećanjima do kaosa u gradu
Lažnim obećanjima do kaosa u gradu

Projekt „Poštujmo Grad" ostao je mrtvo slovo na papiru i bit će zapamćen tek kao još jedno prekršeno izborno obećanje gradonačelnika Frankovića i njegova HDZ-a.

Read more

Ivana Stanić na čelu Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a

Ivana StanićDubrovnik, 14. svibnja 2016. godine – Ivana Stanić nova je predsjednica Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a, dok su za dopredsjednice sinoć izabrane Matija Čale Mratović, inače potpredsjednica podružnice i gradska vijećnica te Andrea Putica.

 „Večeras smo sve pobjednice, ali nemamo vremena za slavlje, već moramo zasukati rukave i pokazati kako žene u dubrovačkoj politici itekako imaju što za reći. Pred nama je sada godinu dana u kojima moramo osigurati ponovnu pobjedu na lokalnim izborima u Dubrovniku", poručila je netom nakon proglašenja rezultata Ivana Stanić.

„Jako sam puno i sama naučila kroz naša druženja i akcije, a vjerujem kako nastavkom ovakvog zajedništva i izvrsne komunikacije možemo postići još bolje rezultate. Želim nadograditi na već postavljene temelje, a tu prije svega spada podizanje prepoznatljivosti našeg rada u javnosti te prepoznatljivosti djelovanja žena u politici, ali i uključivanje što većeg broja naših sugrađanki u akcije, tribine i skupove koje ćemo organizirati", rekla je u predstavljanju programa ova magistra odnosa s javnošću i majka dvoje djece.

Uz predsjednicu i dopredsjednice dubrovačke HNS-ovke na izvanrednoj izbornoj skupštini birale su i članice predsjedništva u koje su ušle Ana Vukas, Ines Putica, Nina Mašić, Irena Ipšić, Ivana Lazarević, Marijana Zarač, Katarina Papa Buratović i Jadranka Sulić Šprem.

Ivana_Stanić.JPGIzborna_ZI_1.JPGIzborna_ZI_2.JPGIzborna_ZI_3.JPGIzborna_ZI_4.JPGIzborna_ZI_5.JPGIzborna_ZI_6.JPGIzborna_ZI_7.JPGIzborna_ZI_8.JPGNina_Mašić_i_Ivana_Stanić.JPG


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook