face O twit youtube
22.01.2018
Interes građana je na prvom mjestu
Interes građana je na prvom mjestu

Dubrovački HNS izrazio je svoju potporu liberalizaciji autotaksi tržišta u Republici Hrvatskoj.

Read more
14.12.2017
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima

2500 paketića božićne pšenice Dubrovkinjama i Dubrovčanima podijelili su u protekla dva dana članovi dubrovačkog HNS-a, kako bi ih oni prigodno posijali povodom blagdana svete Lucije.

Read more
21.11.2017
Gradonačelniče - ne ratujte
Gradonačelniče - ne ratujte

Ključ uspješnog upravljanja Gradom leži u komunikaciji, ali tu lekciju gradonačelnik Franković očito još nije savladao. Grad po mjeri građana postao je tako Grad po mjeri Frankovića.

Read more
21.10.2017
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a

Miho Obradović novi je predsjednik dubrovačkog HNS-a. Njega su danas jednoglasno izabrali članovi skupštine podružnice Dubrovnik na izbornoj skupštini. Za potpredsjednice podružnice izabrane su Marina Vučković Matić i Nataša Gabričević.

Read more

Ivana Stanić na čelu Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a

Ivana StanićDubrovnik, 14. svibnja 2016. godine – Ivana Stanić nova je predsjednica Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a, dok su za dopredsjednice sinoć izabrane Matija Čale Mratović, inače potpredsjednica podružnice i gradska vijećnica te Andrea Putica.

 „Večeras smo sve pobjednice, ali nemamo vremena za slavlje, već moramo zasukati rukave i pokazati kako žene u dubrovačkoj politici itekako imaju što za reći. Pred nama je sada godinu dana u kojima moramo osigurati ponovnu pobjedu na lokalnim izborima u Dubrovniku", poručila je netom nakon proglašenja rezultata Ivana Stanić.

„Jako sam puno i sama naučila kroz naša druženja i akcije, a vjerujem kako nastavkom ovakvog zajedništva i izvrsne komunikacije možemo postići još bolje rezultate. Želim nadograditi na već postavljene temelje, a tu prije svega spada podizanje prepoznatljivosti našeg rada u javnosti te prepoznatljivosti djelovanja žena u politici, ali i uključivanje što većeg broja naših sugrađanki u akcije, tribine i skupove koje ćemo organizirati", rekla je u predstavljanju programa ova magistra odnosa s javnošću i majka dvoje djece.

Uz predsjednicu i dopredsjednice dubrovačke HNS-ovke na izvanrednoj izbornoj skupštini birale su i članice predsjedništva u koje su ušle Ana Vukas, Ines Putica, Nina Mašić, Irena Ipšić, Ivana Lazarević, Marijana Zarač, Katarina Papa Buratović i Jadranka Sulić Šprem.

Ivana_Stanić.JPGIzborna_ZI_1.JPGIzborna_ZI_2.JPGIzborna_ZI_3.JPGIzborna_ZI_4.JPGIzborna_ZI_5.JPGIzborna_ZI_6.JPGIzborna_ZI_7.JPGIzborna_ZI_8.JPGNina_Mašić_i_Ivana_Stanić.JPG


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook