face O twit youtube
21.10.2017
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a

Miho Obradović novi je predsjednik dubrovačkog HNS-a. Njega su danas jednoglasno izabrali članovi skupštine podružnice Dubrovnik na izbornoj skupštini. Za potpredsjednice podružnice izabrane su Marina Vučković Matić i Nataša Gabričević.

Read more
05.09.2016
Sigurno do škole, sigurno do doma!
Sigurno do škole, sigurno do doma!

Dubrovnik, 05. rujna 2016. godine – „Vozači oprez – počinje škola" bila je glavna poruka akcije Mladih i Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a koju su proveli danas na dubrovačkim prometnicama u...

Read more
23.08.2016
Ispunjeno još jedno obećanje
Ispunjeno još jedno obećanje

Dubrovnik, 23. kolovoza 2016. – „Sva djeca biti će upisana u vrtiće, a srednjoškolci će dobiti besplatne knjige. Time je dubrovački HNS još jednom ispunio svoje obećanje građanima," rekli su...

Read more
13.08.2016
Narančasti brod ponovno na Maratonu lađa
Narančasti brod ponovno na Maratonu lađa

Dubrovačko-neretvanski HNS-ovci ponovno su zajednički pratili 19. izdanje Maratona lađa na Neretvi.  U izvrsnoj atmosferi veslače su od Metkovića do Ploča bodrile naše stranačke kolegice i kolege iz cijele županije,...

Read more

Sve za naš grad!

Mokosica grafiti 1Dubrovnik, 23. srpnja 2015. godine – Uvredama bilo koje vrste nije mjesto u politici, a posebice ne u sportu. Stoga Mladi HNS-a najoštrije osuđuju postavljanje uvredljivih grafita s fašističkim obilježjima koji su jučer osvanuli na igralištu u Mokošici gdje dio naših članova sudjeluje na turniru „Naš dom 2016." uz par politički neopredijeljenih maloljetnika.

 

Politikom se bavimo kako bismo doprinijeli razvoju Dubrovnika jer smatramo da se i mlade treba čuti. Tu smo i ostati ćemo, bez obzira na čudnovate ispade onih koji ne znaju što pišu i rade. Svojim političkim neistomišljenicima suprotstavljamo se projektima, rješenjima i idejama, a nikada nasiljem ili uvredama.

Naši očevi su branili ovaj Grad u Domovinskom ratu, branit ćemo ga i mi danas od svih koji od njega žele napraviti Grad-slučaj. Pri tom nećemo dopustiti da nas uvrede i iznošenje neistina zastraše ni obeshrabre. Zato autorima grafita poručujemo: „Kontra mraku – kontra sili!"

Dubrovnik nikada nije bio, niti će biti, grad netolerancije. Upravo zato građanska i liberalna opcija koju u Dubrovniku predstavlja HNS nikada neće nestati s naše političke scene. Ljudima je dosta nasilja, pozivanja na nasilje i netrpeljivosti koji potenciraju određene političke stranke, a to je vidljivo i u sve većoj podršci koju HNS-u ima u našem gradu.

Stoga pozivamo sve koji imaju progresivne ideje sve koji razmišljaju o dobrobiti našega Grada, bez obzira gdje se rodili, koje su boje kože, kako govore ili za koga navijaju da nam se pridruže. Jedini je uvjet ljubav prema Dubrovniku.

Mladi HNS-a podružnice Dubrovnik

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook