face O twit youtube
22.01.2018
Interes građana je na prvom mjestu
Interes građana je na prvom mjestu

Dubrovački HNS izrazio je svoju potporu liberalizaciji autotaksi tržišta u Republici Hrvatskoj.

Read more
14.12.2017
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima

2500 paketića božićne pšenice Dubrovkinjama i Dubrovčanima podijelili su u protekla dva dana članovi dubrovačkog HNS-a, kako bi ih oni prigodno posijali povodom blagdana svete Lucije.

Read more
21.11.2017
Gradonačelniče - ne ratujte
Gradonačelniče - ne ratujte

Ključ uspješnog upravljanja Gradom leži u komunikaciji, ali tu lekciju gradonačelnik Franković očito još nije savladao. Grad po mjeri građana postao je tako Grad po mjeri Frankovića.

Read more
21.10.2017
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a
Miho Obradović na čelu dubrovačkog HNS-a

Miho Obradović novi je predsjednik dubrovačkog HNS-a. Njega su danas jednoglasno izabrali članovi skupštine podružnice Dubrovnik na izbornoj skupštini. Za potpredsjednice podružnice izabrane su Marina Vučković Matić i Nataša Gabričević.

Read more

Sve za naš grad!

Mokosica grafiti 1Dubrovnik, 23. srpnja 2015. godine – Uvredama bilo koje vrste nije mjesto u politici, a posebice ne u sportu. Stoga Mladi HNS-a najoštrije osuđuju postavljanje uvredljivih grafita s fašističkim obilježjima koji su jučer osvanuli na igralištu u Mokošici gdje dio naših članova sudjeluje na turniru „Naš dom 2016." uz par politički neopredijeljenih maloljetnika.

 

Politikom se bavimo kako bismo doprinijeli razvoju Dubrovnika jer smatramo da se i mlade treba čuti. Tu smo i ostati ćemo, bez obzira na čudnovate ispade onih koji ne znaju što pišu i rade. Svojim političkim neistomišljenicima suprotstavljamo se projektima, rješenjima i idejama, a nikada nasiljem ili uvredama.

Naši očevi su branili ovaj Grad u Domovinskom ratu, branit ćemo ga i mi danas od svih koji od njega žele napraviti Grad-slučaj. Pri tom nećemo dopustiti da nas uvrede i iznošenje neistina zastraše ni obeshrabre. Zato autorima grafita poručujemo: „Kontra mraku – kontra sili!"

Dubrovnik nikada nije bio, niti će biti, grad netolerancije. Upravo zato građanska i liberalna opcija koju u Dubrovniku predstavlja HNS nikada neće nestati s naše političke scene. Ljudima je dosta nasilja, pozivanja na nasilje i netrpeljivosti koji potenciraju određene političke stranke, a to je vidljivo i u sve većoj podršci koju HNS-u ima u našem gradu.

Stoga pozivamo sve koji imaju progresivne ideje sve koji razmišljaju o dobrobiti našega Grada, bez obzira gdje se rodili, koje su boje kože, kako govore ili za koga navijaju da nam se pridruže. Jedini je uvjet ljubav prema Dubrovniku.

Mladi HNS-a podružnice Dubrovnik

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook