face O twit youtube
15.06.2018
Gradonačelniče, politici nije mjesto u školi! - otvoreno pismo
Gradonačelniče, politici nije mjesto u školi! - otvoreno pismo

Poštovani gradonačelniče,nakon što ste na 12. sjednici Gradskog vijeća 28. svibnja odbili amandman Hrvatske narodne stranke o uključivanju Osnovne škole Mokošica u eksperimentalni program "Škola za život" vrijedan 300 tisuća...

Read more
29.05.2018
Za djecu Mokošice - 0 kuna
Za djecu Mokošice - 0 kuna

Odbijanjem amandmana kojim bi se omogućilo provođenje bolje obrazovanje i u Osnovnoj školi Mokošica dubrovački HDZ i njihovi partneri još jednom su dokazali da im dobrobit sugrađana nije bitna, već...

Read more
25.05.2018
Djeci Mokošice omogućimo „Školu za život"
Djeci Mokošice omogućimo „Školu za život"

Dubrovački HNS u rebalansu proračuna predlaže 300 tisuća kuna za provođenje kurikularne reforme u Osnovnoj školi Mokošica.

Read more
04.05.2018
Lažnim obećanjima do kaosa u gradu
Lažnim obećanjima do kaosa u gradu

Projekt „Poštujmo Grad" ostao je mrtvo slovo na papiru i bit će zapamćen tek kao još jedno prekršeno izborno obećanje gradonačelnika Frankovića i njegova HDZ-a.

Read more

Sve za naš grad!

Mokosica grafiti 1Dubrovnik, 23. srpnja 2015. godine – Uvredama bilo koje vrste nije mjesto u politici, a posebice ne u sportu. Stoga Mladi HNS-a najoštrije osuđuju postavljanje uvredljivih grafita s fašističkim obilježjima koji su jučer osvanuli na igralištu u Mokošici gdje dio naših članova sudjeluje na turniru „Naš dom 2016." uz par politički neopredijeljenih maloljetnika.

 

Politikom se bavimo kako bismo doprinijeli razvoju Dubrovnika jer smatramo da se i mlade treba čuti. Tu smo i ostati ćemo, bez obzira na čudnovate ispade onih koji ne znaju što pišu i rade. Svojim političkim neistomišljenicima suprotstavljamo se projektima, rješenjima i idejama, a nikada nasiljem ili uvredama.

Naši očevi su branili ovaj Grad u Domovinskom ratu, branit ćemo ga i mi danas od svih koji od njega žele napraviti Grad-slučaj. Pri tom nećemo dopustiti da nas uvrede i iznošenje neistina zastraše ni obeshrabre. Zato autorima grafita poručujemo: „Kontra mraku – kontra sili!"

Dubrovnik nikada nije bio, niti će biti, grad netolerancije. Upravo zato građanska i liberalna opcija koju u Dubrovniku predstavlja HNS nikada neće nestati s naše političke scene. Ljudima je dosta nasilja, pozivanja na nasilje i netrpeljivosti koji potenciraju određene političke stranke, a to je vidljivo i u sve većoj podršci koju HNS-u ima u našem gradu.

Stoga pozivamo sve koji imaju progresivne ideje sve koji razmišljaju o dobrobiti našega Grada, bez obzira gdje se rodili, koje su boje kože, kako govore ili za koga navijaju da nam se pridruže. Jedini je uvjet ljubav prema Dubrovniku.

Mladi HNS-a podružnice Dubrovnik

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook