face O twit youtube
08.03.2018
HNS-ovci poklonili 2500 narančastih ruža za Dan žena
HNS-ovci poklonili 2500 narančastih ruža za Dan žena

Međunarodni dan žena dubrovačko-neretvanski HNS-ovci obilježili su tradicionalnim darivanjem svojih sugrađanki narančastim ružama te im tako prigodno čestitali njihov dan.

Read more
25.02.2018
Podržavam božićne kućice postaje HNS Dubrovačko-neretvanski

Popularna Facebook stranica Podržavam božićne kućice na Stradunu 2018. pretvorit će se u stranicu HNS Dubrovačko-neretvanski.

Read more
22.01.2018
Interes građana je na prvom mjestu
Interes građana je na prvom mjestu

Dubrovački HNS izrazio je svoju potporu liberalizaciji autotaksi tržišta u Republici Hrvatskoj.

Read more
14.12.2017
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima
Dubrovački HNS-ovci podijelili 2500 paketića pšenice sugrađanima

2500 paketića božićne pšenice Dubrovkinjama i Dubrovčanima podijelili su u protekla dva dana članovi dubrovačkog HNS-a, kako bi ih oni prigodno posijali povodom blagdana svete Lucije.

Read more

Pozdravljamo želju predsjednika gradskog HDZ-a da napokon dovrši studij

Dubrovnik, 02. kolovoza 2016. godine – Čestitamo predsjedniku dubrovačkog HDZ-a Matu Frankoviću na izraženoj želji da napokon dovrši studij i pozdravljamo njegovu odluku, ali i konačno priznanje da još uvijek nema diplomu.

Sada je jasno kako je trenutni predsjednik gradskog vijeća prošle godine lažno tvrdio da istu posjeduje. Tako je na sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Dubrovnika, doduše tek na trenutak, čak i pokazao nekakav list papira za kojeg tvrdio da je sporna diploma. Od tada do danas javnost taj list papira više nije vidjela, a gospodin Franković i dalje ga skriva kao najveću tajnu. Ipak, jučer je na svom osobnom Facebook profilu objavio: „23. svibnja 2003. godine završio sam dvogodišnji program na Američkoj visokoj školi za managment i tehnologiju".

S obzirom kako među svojim članovima imamo bivše studente tog fakulteta, pouzdano znamo da isti nema dvogodišnji program niti je itko ikad mogao verificirati diplomu nakon završene samo dvije godine školovanja na njemu. A u istoj objavi najavio je pokušaj da do iduće godine stekne visoku stručnu spremu?! Dakle, neosporno je kako istu nema.

Stoga ovim putem želimo postaviti bivšem kandidatu za gradonačelnika, predsjedniku gradskog HDZ-a i direktoru ACI marine u Dubrovniku nekoliko pitanja:

Gdje je točno završio fakultet? Tko mu je potpisao diplomu? Je li nostrificirao tu diplomu? Zašto nije? Zašto tek sad upisuje nastavak školovanja? S kojom stručnom spremom je postao direktor ACI marine?

Ono retoričko – kakvu poruku šalje mladima u Hrvatskoj, nećemo ga pitati jer vjerujemo da, kao i svaki put do sada kada je dobio ovakva pitanja, on zaista smatra da nema ništa loše u njegovim postupcima. Ali to govori najviše o njemu.
Nije sramota ne imati visokoškolsko obrazovanje. Naprotiv, smatramo kako se svojim poslom opravdano ponose i kuhari i automehaničari i svi drugi majstori i zanatlije, jednako kao i liječnici ili znanstvenici. Svi su oni ovom društvu potrebni! Ali sramota je lagati.

Mladi HNS-a pozdravljaju obrazovanje i smatramo kako je upravo ono, a ne veze ili poznanstva, temelj na kojem moramo graditi našu budućnost. Stoga se nadamo da će na predstojećim parlamentarnim izborima pobijediti opcija sigurnog smjera za razvoj obrazovanja, opcija koja će osigurati nepristran nastavak kurikularne reforme koju je nakratko zaustavila stranka lažnih diploma i onih koji diplome uopće nemaju, a hvale se da ih imaju.

Mladi HNS-a podružnice Dubrovnik

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook