face O twit youtube
15.03.2019
Nema više pregovora, Grad i građani su pobijedili!
Nema više pregovora, Grad i građani su pobijedili!

Veliki napori koji su od strane Grada Dubrovnika uloženi kako bi turističke agencije plaćale zaustavljanje autobusa i iskrcavanje turista na Pilama i na području kontaktne zone napokon su urodili plodom.

Read more
05.03.2019
Zemljište u Zatonu pripada građanima
Zemljište u Zatonu pripada građanima

Za 921 m2 zemljišta u Zatonu država je objavila početnu cijenu od 366 tisuća kuna. Ali mještanima Zatona ta zemlja je zapravo neprocjenjiva.

Read more
23.01.2019
HNS predlaže 130 milijuna kuna za tradicionalne proizvode
HNS predlaže 130 milijuna kuna za tradicionalne proizvode

Dubrovački HNS predstavio je danas projekt „Osjetite povijest" koji za cilj ima revitalizaciju proizvodnje tradicionalnih proizvoda s područja nekadašnje Dubrovačke republike.

Read more
31.12.2018
Novogodišnja čestitka
Novogodišnja čestitka

Drage naše sugrađanke i dragi sugrađani, nazdravlje vam Stara godina!

Read more

Nataša Gabričević nova je predsjednica dubrovačkog HNS-a

Natasa GabricevicNataša Gabričević zamijenila je Miha Obradovića na čelu dubrovačke podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata.

„Zahvaljujem Mihu na dosadašnjem radu i svemu što je napravio na čelu podružnice. Kako ste čuli, preuzela sam vodstvo i vodit ću dubrovački HNS u izbore 2021. godine. Već sada želim najaviti kako će HNS imati svog kandidata ili kandidatkinju, kao i svoju listu za gradsko vijeće. Gradski vijećnici, kao što je i uobičajeno, djelovat će u skladu s uputama predsjedništva. Djelovat ćemo aktivno u, kao i izvan, vijeća" – najavila je Gabričević, čije je imenovanje predsjedništvo dubrovačke podružnice jednoglasno podržalo.

Miho Obradović ostaje član predsjedništva podružnice te će i dalje predstavljati HNS u dubrovačkom gradskom vijeću.

„Zbog velikih privatnih obveza i obveza koje imam kao vijećnik podnio sam ostavku na mjesto predsjednika podružnice. Nataši želim puno uspjeha u radu i želim istaknuti kako ima moju potpunu podršku te se veselim nastavku uspješne suradnje" – rekao je Obradović.

„Kao najveća liberalna i najjača oporbena stranka u Dubrovniku imamo i najveću odgovornost u borbi protiv svih oblika diskriminacije i populizma, ali i u borbi za projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana, posebice za one projekte koji su prepoznati kao iznimno bitni od strane naših jedinih koalicijskih partnera - građana. U djelovanju HNS-a ništa se ne mijenja, nastavit ćemo prenositi poruku da je umjesto ideoloških podjela nama važno da smjer bude - naprijed" – zaključno je izjavila Gabričević te u svjetlu predstojećih blagdana svim sugrađankama i sugrađanima zaželjela radosne blagdane, čestit Božić i sretnu Novu godinu!

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook