face O twit youtube
07.05.2019
Zaustavimo pogodovanje!
Zaustavimo pogodovanje!

Dok građani uredno podmiruju svoje obveze prema Gradu - prirez na plaću, porez na potrošnju, paušalni porez na iznajmljivanje, Grad nastavlja pogodovati bogatim neplatišama unatoč milijunskim dugovanjima

Read more
19.04.2019
HNS sugrađanima darivao pengana jaja
HNS sugrađanima darivao pengana jaja

Povodom Uskrsa kandidatkinja za EU parlament Nataša Gabričević i članice Ženske inicijative dubrovačkog HNS-a darivale su svoje sugrađane penganim jajima.

Read more
12.04.2019
U EUparlamentu s novim ljudima, a protiv nameta
U EUparlamentu s novim ljudima, a protiv nameta

Iz Dubrovnika je krenula kampanja HNS-a za izbore za Europski parlament. Na jugu Hrvatske su tako svoje prioritete i ciljeve predstavili nositelj liste te međimurski župan Matija Posavec te predsjednica...

Read more
09.04.2019
Izmjene Zakona o gradnji olakšavaju život građana
Izmjene Zakona o gradnji olakšavaju život građana

Novi zakoni o gradnji i prostornom uređenju kojim se građanima omogućuje da transparentnijim postupkom jednostavnije dobiju građevinske dozvole upućeni su u Sabor.

Read more

Nataša Gabričević nova je predsjednica dubrovačkog HNS-a

Natasa GabricevicNataša Gabričević zamijenila je Miha Obradovića na čelu dubrovačke podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata.

„Zahvaljujem Mihu na dosadašnjem radu i svemu što je napravio na čelu podružnice. Kako ste čuli, preuzela sam vodstvo i vodit ću dubrovački HNS u izbore 2021. godine. Već sada želim najaviti kako će HNS imati svog kandidata ili kandidatkinju, kao i svoju listu za gradsko vijeće. Gradski vijećnici, kao što je i uobičajeno, djelovat će u skladu s uputama predsjedništva. Djelovat ćemo aktivno u, kao i izvan, vijeća" – najavila je Gabričević, čije je imenovanje predsjedništvo dubrovačke podružnice jednoglasno podržalo.

Miho Obradović ostaje član predsjedništva podružnice te će i dalje predstavljati HNS u dubrovačkom gradskom vijeću.

„Zbog velikih privatnih obveza i obveza koje imam kao vijećnik podnio sam ostavku na mjesto predsjednika podružnice. Nataši želim puno uspjeha u radu i želim istaknuti kako ima moju potpunu podršku te se veselim nastavku uspješne suradnje" – rekao je Obradović.

„Kao najveća liberalna i najjača oporbena stranka u Dubrovniku imamo i najveću odgovornost u borbi protiv svih oblika diskriminacije i populizma, ali i u borbi za projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana, posebice za one projekte koji su prepoznati kao iznimno bitni od strane naših jedinih koalicijskih partnera - građana. U djelovanju HNS-a ništa se ne mijenja, nastavit ćemo prenositi poruku da je umjesto ideoloških podjela nama važno da smjer bude - naprijed" – zaključno je izjavila Gabričević te u svjetlu predstojećih blagdana svim sugrađankama i sugrađanima zaželjela radosne blagdane, čestit Božić i sretnu Novu godinu!

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

Facebook